Pályázatok
Tájékozató az EMVA turisztika 2012 évi kiírásról PDF Nyomtat Email
Írta: Tanács Mária   
2012 július 12. (csütörtök) 16:06

A 2012. július 1. és 31. között benyújtható, a LEADER HACS-ok közreműködésével megvalósuló turisztikai támogatások feltételeiről összeállított tájékoztatónkat olvashatják.

 

Bővebben...
 
Turisztikai tevékenységek ösztönzése - pályázati felhívás PDF Nyomtat Email
Írta: Misik Tamás   
2012 június 25. (hétfő) 13:31

Megjelent az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból turisztikai tevékenységek ösztönzéséhez a LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2012-től nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 52/2012. (VI. 8.) VM rendelet, valamint a hozzá tartozó 79/2012. (VI.20.) számú MVH közlemény, melyek az alábbi linkeken érhetőek el:

http://jogszabalykereso.mhk.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=149832.598560

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk792012

alt

 
Projekt nyomonkövetés Juhász Andrásné PDF Nyomtat Email
Írta: Misik Tamás   
2012 április 25. (szerda) 14:33

link

 
Projekt nyomonkövetés Leon-Cavallo PDF Nyomtat Email
Írta: Misik Tamás   
2012 április 06. (péntek) 09:31

link

 
Figyelemfelhívás az EMVA-ból társfinanszírozott beruházási támogatást igénylő ügyfelek részére PDF Nyomtat Email
Írta: Misik Tamás   
2011 december 19. (hétfő) 00:00

 

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló támogatások igénybevételének általános szabályairól szóló 23/2007. (IV. 17.) FVM rendelet 25. § (2) bekezdése értelmében a támogatott építési beruházást főszabály szerint a támogatási határozat közlésétől számított 3 éven belül meg kell valósítani.

A támogatott művelet megvalósítására rendelkezésre álló 3 év az érintett ügyfelek esetében - a támogatási határozat kézhezvételének dátumától függően - folyamatosan, aktuálisan a Kertészet korszerűsítése (2008. évi első meghirdetés), a Növénytermesztés létesítményeinek korszerűsítése (Szárító), a Mezőgazdasági termékek értéknövelése (2008. évi első meghirdetés) jogcímek esetében 2011. decembertől lejár.

A művelet a jogerős használatbavételi engedély, az üzembe helyezés feltételeként külön jogszabály által előírt közokirat vagy magánokirat megszerzésével valósul meg. A fenti dokumentumokkal a művelet megvalósítására nyitva álló határidő, tehát a rendelkezésre álló 3 éves határidő lejárta előtt rendelkezniük kell az ügyfeleknek!

Amennyiben a művelet megvalósításához szükséges jogerős hatósági engedéllyel vagy engedélyekkel az ügyfél nem rendelkezik a határidő lejárta előtt, de annak/azok megszerzésre irányuló eljárást a megvalósítási határidőn belül, tehát a rendelkezésre álló 3 éves határidő lejárta előtt megindította és ezt az MVH felé az eljárás megindítását követően azonnal igazolja, valamint a szükséges jogerős hatósági engedély vagy engedélyek a kifizetési kérelem benyújtására nyitva álló időszakban benyújtásra kerül(nek), úgy a megvalósítására rendelkezésre álló határidőt megtartottnak kell tekinteni. Ellenkező esetben az MVH a műveletet nem tekinti megvalósítottnak.

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy jogszabály a beruházás típusától függően (kizárólag gépbeszerzést tartalmazó művelet esetén 2 év), valamint a jogcímre vonatkozó jogcímrendeletben található eltérő speciális rendelkezés alapján a 3 éves megvalósításra nyitva álló időszaktól eltérő határidőt is megállapíthat.

További információ, tájékoztatás az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. " target="_blank"> Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címen kérhető.

 
« ElsőElőző123456KövetkezőUtolsó »

5 / 6 oldal