LEADER pályázatok 2011 PDF Nyomtat Email
Írta: Tanács Mária   
2011 szeptember 05. (hétfő) 13:31

Utolsó frissítés: 2011 szeptember 13. (kedd) 17:22


 

FIGYELEM! LEADER 2011

Pályázatok benyújtása kizárólag elektronikusan !

 

 

Honlapunkon több cikkben is megtalálhatóak a 2011. évi LEADER pályázatokkal kapcsolatos tudnivalók.

Összegyűjtöttük az egyes információk elérhetőségeit:


Jogcímrendelet - 76/2011 (VII. 29) VM rendelethez kapcsodó anyagok

Pályázati felhívással kapcsolatos információk

Helyi Bíráló Bizottsággal kapcsolatos tudnivalók

 

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a LEADER - Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák végrehajtásához 2011-től nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 76/2011. (VII.29.) VM rendelet keretében benyújtandó - pályázatok benyújtása kizárólag elektronikus úton lehetséges

Fontos, hogy csak az MVH regisztrációs számmal rendelkező ügyfél tud pályázatot benyújtani. Aki nem rendelkezik regisztrációs számmal, az ügyfélkapun be tud lépni, de a kérelem beadáshoz nem tud hozzáférni, ezért az ügyfeleknek G0001-11-1  regisztrációs adatlapon előbb regisztráltatni kell magukat.

A regisztrációval kapcsolatos minden tudnivaló elérhető az alábbi linken:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/ugyfelnyilvantartas

Az MVH ügyfélregisztrációval, elektronikus jelszó kérésével kapcsolatos további hasznos információkat találnak ha letöltik a „Megjelent a LEADER pályázati felhívás” cikkhez csatolt a „Összefoglaló a teendőkről, határidőkről” szóló dokumentumot.

További fontos információ, hogy a LEADER 2011-es pályázati körére vonatkozó 76/2011. (VII. 29.) VM rendelet lehetővé teszi, hogy a Helyi Akciócsoport (HACS) munkatársai ún. technikai közreműködőként segítsék az ügyfelek elektronikus pályázatainak benyújtását.

A technikai közreműködés igénybevételének lehetőségére, az azzal kapcsolatos tudnivalókra a honlapunkon 2011. augusztus 3-án közzétett „Megjelent a LEADER rendelet” című cikkben hívtuk fel a figyelmet.