Hirdetmény PDF Nyomtat Email
Írta: Tanács Mária   
2011 február 15. (kedd) 11:39

 

 

HELYI VIDÉKFEJLESZTÉSI STRATÉGIA FELÜLVIZSGÁLAT

2011

 

 

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében készülő Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák (HVS) elsődleges célja a helyi fejlesztési igények felmérése és azokra olyan válaszok megfogalmazása, melyek hozzájárulnak a vidék sajátosságainak megfelelő fejlesztéshez, valamint elősegítik a LEADER és egyéb források hatékony felhasználását.


 

A Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület tervezési területére 2008 – ban elkészített, majd 2009 – ben módosított Helyi Vidékfejlesztési Stratégia (HVS) felülvizsgálatára, módosítására kerül sor 2011. február 7. és 2011 április 20. közötti időszakban.

 

A felülvizsgálat célja a 2008 – ban elfogadott, majd 2009 – ben módosított HVS helyi fejlesztési igényekhez való igazítása, az időközben végbement gazdasági és társadalmi változások fényében. A módosítás érinti a dokumentumban megfogalmazott jövőképet, a főbb célkitűzéseket valamint a konkrét intézkedéseket is.

 

 

A HVS felülvizsgálata során a tervezési folyamatban minden helyi szereplő részt vehet. Észrevételeiket, projektötleteiket, javaslataikat az Egyesület honlapján (www.leader.homokhat.hu) található elérhetőségeken várjuk. A felülvizsgálat állásáról honlapunkon (www.leader.homokhat.hu), valamint a rendszeresen megrendezésre kerülő fórumokon tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

 

 

 

Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület

munkaszervezete